چهارشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳

مراسم پایان تعمیرات اساسی کتابخانه دانشکده علوم و بهره برداری از آن

در تاریخ 96/10/24 مراسم اتمام تعمیرات اساسی کتابخانه دانشکده علوم و بهره برداری از آن برگزار شد.

در این مراسم که با حضور دکتر سلیمانپور معاون پژوهشی، دکتر سلطانی معاون پشتیبانی، آقای میرزایی مدیرکل پشتیبانی دانشگاه، مدیران گروه های آموزشی دانشکده و نمایندگان تشکل های دانشجویی برگزار شد، دکتر امنیت طلب رئیس دانشکده علوم، گزارشی در خصوص بازسازی مجدد کتابخانه و سالن شورا و سایر محیط های دانشکده علوم ارائه نمودند. ایشان ضمن تقدیر و تشکر از حمایت های مسئولین دانشگاه، از صبر و تحمل دانشجویان و کارکنان دانشکده نیز تشکر نموده و از نمایندگان تشکل های دانشجویی خواستند در نگهداری تجهیزات و کتاب های موجود در کتابخانه که جزو بیت المال می باشند، کوشا باشند تا دانشجویان سال های آینده نیز از این امکانات بهره مند گردند. دکتر امنیت طلب با تاکید بر ادامه روند تعمیرات دانشکده علوم، این تلاش ها را در راستای جلب رضایت دانشجویان گرامی و ایجاد بستری مناسب برای رشد و بالندگی علمی و پژوهشی دانشجویان عنوان کردند. ایشان تجهیز و بازسازی سایت کامپیوتری را اولویت بعدی دانشکده دانستند.

لازم به ذکر است کتابخانه دانشکده علوم قدمتی حدود 20 سال دارد به طوری که دانشجویان این دانشکده از وضعیت نامناسب محیط آن به شدت گلایه مند بودند که امید است با این بازسازی انجام شده (تعمیر و رنگ آمیزی سقف، دیوارها، میزهای مطالعه، تعمیر سیستم روشنایی و نصب کولر ایستاده، نصب کفپوش برای سرتاسر کتابخانه، تجهیز کتابخانه به کتاب های مرجع جدید و راه اندازی سیستم های نوین و طراحی جدید برای افزایش فضای قرائت خانه)، موجبات رضایت دانشجویان عزیز فراهم گردد.

پس از پایان این مراسم دکتر سلیمانپور از بخش های مختلف کتابخانه بازدید به عمل آورده و از نزدیک در جریان امور قرار گرفتند.