گروه زيست شناسي دانشگاه اروميه در سال 1355 تأسيس گرديده است. در سال 1357 به علت پيروزي انقلاب اسلامي و عزيمت تعدادي از اساتيد به خارج از كشور گروه در حالت بلاتكليفي قرار گرفت و اميدي به ادامه كار آن نبود.پس از گذشت حدود يكسال و نيم تعدادي از اساتيد به وطن خود بازگشته و گروه فعاليت خود را از نو آغاز كرد. بعد از بازگشايي دانشگاهها گروه زيست شناسي با دو رشته علوم گياهي و دبيري زيست شناسي شروع به كار نمود وسالها اين دو رشته را ادامه داد. بعد از مدتي زيست شناسي عمومي نيز به رشته هاي تخصصي اضافه شد.فعاليت گروه زيست شناسي در سالهاي بعد از انقلاب بسيار چشمگير است بطوريكه قبولي دانشجويان اين دانشگاه در دوره هاي كارشناسي ارشد بيش از دانشگاههاي ديگر بود. در سال 1375 گروه زيست شناسي اقدام به پذيرش دانشجو در رشته علوم گياهي با دو گرايش فيزيولوژي گياهي و تاكسنومي اكولوژي گياهي نمود.پس از 5 سال و فارغ التحصيلي تعدادي از دانشجويان در دوره كارشناسي ارشد در سال 1380 گروه زيست شناسي موفق به تأسيس دوره تخصصي فيزيولوژي گياهي گرديد كه بالاترين ارزش دانشگاهي بوده و به فارغ التحصيلات اعطا مي گردد.PHD درجه در سالهاي اخير دوره شبانه در مقطع كارشناسي و در سال تحصيلي 83-82 در مقطع كارشناسي ارشد گرايش علوم جانوري دانشجو پذيرفته مي شود.

مدير گروه

دکتر لطیفه پوراکبر