دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳

اطلاعیه زمان مصاحبه داوطلبان دکتری فیزیک

*اطلاعیه مصاحبه دکتری فیزیک*

ضمن عرض تبریک به داوطلبان محترم پذیرفته شده مرحله اول آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) سال ۱۴۰2-1403، بدینوسیله به اطلاع آن دسته از داوطلبانی که از سوی سازمان سنجش آموزش کشور جهت ارزیابی آموزشی و پژوهشی (مصاحبه) به دانشگاه ارومیه، معرفی شده‌اند، می‌رساند:

ارزیابی تخصصی مرحله دوم آزمون (مصاحبه) در روز یکشنبه مورخ 21/3/1402 راس ساعت 9 صبح برگزار می‌گردد. ضروری است داوطلبان گرامی در این زمان در محل جلسه برگزاری مصاحبه به آدرس: ارومیه، کیلومتر 11جاده سرو، دانشگاه ارومیه، دانشکده علوم، گروه فیزیک حضور داشته باشند. ضروری است داوطلبین محترم در روز مصاحبه یک نسخه از تمامی مدارک بارگذاری شده در سامانه را به همراه داشته باشند.

(( با آرزوی توفیق روز افزون برای تمامی داوطلبان محترم))

مدیریت گروه فیزیک دانشگاه ارومیه

اطلاعیه زمان مصاحبه داوطلبان دکتری فیزیک