شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۳

مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده علوم

مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده علوم در تاریخ 16/7/97 راس ساعت 10:30 صبح با حضور جناب آقای دکتر حب نقی ریاست محترم دانشگاه و دکتر امنیت طلب ریاست محترم دانشکده علوم و معاونین و مدیران گروه های آموزشی دانشکده و حضور گسترده دانشجویان با همکاری دانشکده علوم و معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه و تشکل های دانشجویی دانشکده (جامعه اسلامی دانشجویان، بسیج دانشجویی و انجمن اسلامی دانشجویان)  برگزار گردید.

در این مراسم دکتر حب نقی ریاست دانشگاه ارومیه در سخنانی، ضمن خیر مقدم گویی به دانشجویان جدیدالورود، دانشگاه ارومیه را قدیمی ترین مرکز آموزش عالی در ایران توصیف کرده و افزودند: در برنامه راهبردی دانشگاه برای دانشجویان برنامه های ویژه ای برای اشتغال و نشاط آنان تدارک دیده ایم وقصد داریم دانشجویان کار آفرین تربیت نماییم. ایشان با اشاره به بهبود  وضعیت دانشگاه ارومیه در رتبه بندی جهانی، دانشجویان جدید را به علم آموزی و پشتکار دعوت کرده و آینده ایران را متعلق به آنان دانستند. ایشان وحدت ملی را نیاز امروز جامعه دانسته و افزودند: در کشور ما امروز بیش از همیشه نیازمند وحدت ملی هستیم و باید با تلاش و کوشش و وحدت، مشکلات امروزی را بر طرف نماییم و برای سربلندی ایران عزیزمان بیش از پیش تلاش نماییم.

ایشان با اشاره به امکانات موجود در دانشگاه ارومیه از قبیل امکانات ورزشی و تفریحی و رفاهی، به دانشجویان توصیه کردند همواره در زندگی خود دو اصل امانتداری و صداقت را سر لوحه برنامه های خود قرار دهند.

دکتر امنیت طلب ریاست دانشکده علوم نیز در سخنانی کوتاه، ضمن خیر مقدم گویی به دانشجویان جدیدالورود، آنان را به استفاده از دوران دانشجویی توصیه کرده و افزودند: از همین ابتدای ورود به دانشگاه به صورت جدی برای مطالعه دروس برنامه ریزی کنید تا در ترم های آتی با مشکلی مواجه نشوید. ایشان ضمن دعوت دعوت دانشجویان به علم آموزی و پشتکار، دانشجویان را به پرهیز از مسایل حاشیه ای توصیه کردند.

دکتر اذانچیلر معاون آموزشی دانشکده علوم نیز در این مراسم، توضیحاتی را در خصوص آیین نامه های آموزشی به دانشجویان ارائه نمودند.

تجلیل از نفرات برتر نیمسال گذشته و اجرای مسابقه حضوری و پخش کلیپ های معرفی دانشکده علوم و استان آذربایجان غربی از بخش های بعدی این مراسم بود.

همچنین در این مراسم  با مساعدت ماونت فرهنگی دانشگاه، به قید قرعه به 10 نفر از دانشجویان جدیدالورود، سفر به مشهد مقدس هدیه گردید.