گروه نانوفناوری فعالیت رسمی خود را در پاییز سال 1393 آغاز نمود. این گروه فعالیت آموزشی خود را با پذیرش دانشجو در رشته­ های نانو شیمی و نانو فیزیک در مقطع کارشناسی ارشد شروع کرد و هم اکنون پیگیر تاسیس رشته­ های جدیدی مانند مهندسی نانو پلیمر، نانو الکترونیک و نانو بیوتکنولوژی در مقطع کارشناسی ارشد است. هم چنین درخواست پذیرش دانشجو در رشته­ نانوشیمی در مقطع دکتری نیز پس از تصویب در شورای آموزشی دانشگاه تسلیم وزارت علوم تحقیقات و فناوری شده است.

امور آموزشی از جمله تشکیل کلاس­های درس دانشجویان گروه نانو فناوری در دانشکده علوم انجام می­شود اما امور پژوهشی و تحقیقات مرتبط با پایان نامه دانشجویان در پژوهشکده نانوفناوری (واقع در پردیس شهر) انجام می­شود. از جمله دستگاه­های موجود در پژوهشکده نانوفناوری می­توان به TGA و DSC اشاره کرد. تلاش­های فراوانی برای تجهیز بیشتر پژوهشکده در حال انجام می­باشد.

ریاست پژوهشکده نانو فناوری

علی حسن زاده